La League Business Events

La League
La League is een nieuw initiatief van Plan Nederland in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, Women Win, SportsGen, het Olympisch Stadion en clubs uit de Eredivisie Vrouwen. La League stimuleert zoveel mogelijk meisjes om te gaan voetballen, in Nederland en in ontwikkelingslanden. Met deelname aan onderstaande events, steun je de strijd voor gelijke kansen voor meisjes wereldwijd.

La League Business Cup (1 september 2017)
Voetbal mee met uw bedrijfsteam op de grasmat van het Olympisch Stadion. Wie weet speelt uw team straks wel tegen ons sterrenteam. En naast de kans op een fantastische voetbalervaring, draagt u zo direct bij aan het La League – Champions of Change programma voor empowerment van meisjes door voetbal.

La League Talks en Allstar match (2 september 2017)

Geniet in de ochtend van ijzersterke sprekers en word verrast en geïnspireerd door nieuws, verhalen, feiten en een krachtige keynote speech over sport & girl empowerment,  gendergelijkheid en welke boost dit de economie gaat geven, vrouwen die ondernemen in een ‘echte’ mannenwereld, ons denken over mannen en vrouwen en wat een impact dit heeft op het dagelijks werk.

Bijzonder: Familieleden zijn deze dag ook van harte welkom. Zij kunnen in de ochtend deelnemen aan een mooi voetbalprogramma met professionals. En u sluit de dag ’s middags samen af met de unieke vader-dochter wedstrijd èn Allstar match met bekende oud-voetballers uit binnen- en buitenland! Allemaal in en om het Olympisch Stadion.

Aanmelden of/en informatie opvragen over deze events kan via laleague@plannederland.nl of lees hieronder verder.

La League Business Cup

Waar: op de grasmat van het Olympisch Stadion
Wanneer: vrijdag 1 september van 13.00 tot 17.00 uur
Met wie: gemengde bedrijfsteams van negen spelers en één coach. Minimaal vier vrouwen
Wat:

  • Een 6 x 6 toernooi, begeleid door officiële vrouwelijke scheidsrechters
  • Voorafgaand een warming-up verzorgd door bekende voetballers
  • Kans op een match tegen het La League sterrenteam
  • Een foto op canvas van uw team, gefotografeerd door het gerenommeerde fotografenduo Bill Tanaka
  • La League Bites & Drinks, om de dag met alle teams af te sluiten

Uw bedrijfsteam speelt al mee voor €2.995,- excl. BTW per team van tien personen. De opbrengst van de La League Business Cup gaat naar het Champions of Change programma in Latijns-Amerika.

Aanmelden
Schrijf uw team nu in en ga de strijd aan voor La League!  Aanmelden of/en informatie opvragen kan via laleague@plannederland.nl.

Wij zien u graag op 1 september in het Olympisch Stadion!

 

La League Talks

Waar: op de eretribune van het Olympisch Stadion.
Wanneer: zaterdag 2 september van 10.00 – 14.00 uur incl. VIP lunch
Wie: CEO’s, directeuren, hoger management samen met familieleden.

Deelname aan de La League Talks kost € 350,-, per kaart. Voor € 25,- per familielid kunt u uw gezinsleden meenemen. Zij krijgen tijdens de La League Talks een bijzonder en actief voetbal programma aangeboden in en om het stadion, waaronder meet & greets met bekende sporters. Na de Talks in de ochtend, volgt een gezamenlijke lunch met de deelnemers, sprekers en bekende sporters. Het programma loopt in de middag over in de unieke vader-dochter wedstrijd en Allstar match met bekende oud-voetballers uit binnen en buitenland. Daarvoor worden ook kaarten voor het algemene publiek verkocht, waardoor er een levendig vol stadion zal zijn!

Aanmelden
Zorg dat u er bij bent. Schrijf u nu in voor deze inspirerende dag en geniet met uw hele gezin!  Aanmelden of/en informatie opvragen kan via laleague@plannederland.nl.

Wij hopen u 2 september te mogen begroeten!

Wil je La League steunen?

Kijk hoe jij het verschil kan maken