La League events in Nederland

In de periode van mei tot en met juli 2017 hebben diverse La League events plaatsgevonden. Rocky en Yes-R hebben een tour gemaakt langs acht Cruyff Courts en hebben de beste meiden geselecteerd tijdens La League @ Cruyff Courts. Daarna vonden zes events plaats bij La League @ Eredivisie Clubs. De speelsters gaven de meiden tips mee en de winnende teams strijden tijdens de Girls Finals tegen elkaar.

Alle meiden die zich via La League @ Cruyff Courts en La League @ Eredivisie Clubs hebben geplaatst speelden de Girls Finals in het prachtige Olympisch Stadion. De winnaars ontvingen de felbegeerde La League Trophy! Natuurlijk vond ook de finalebattle ‘Team Rocky vs Team Yes-R’ plaats. Daarna was het tijd voor de unieke All-Star Match met BN’ers, eredivisiespeelsters en oud-internationals en captains Ronald de Boer (helaas verhinderd vanwege de geboorte van zijn zoon) en Daphne Koster. Daarnaast konden deelnemers meedoen aan een heus Voetbalparcours en voetballen met hun heldinnen uit de Eredivisie.

 

La League is de leukste wereldwijde voetbalcommunity voor meiden en hun fans. Doe mee!

LA LEAGUE
@ Cruyff Courts

Cruyff Courts Mei/Juni 2017

Rocky en Yes-R speelden de finalebattle met hun gekozen teams. Hoe liep dat af?

Binnenkort meer!

LA LEAGUE
@ Eredivisie Clubs

6 events - Eredivisie Clubs Mei/Juni/Juli 2017

De beste meiden van het land speelden het finaletoernooi. Wie wonnen de Girls Finals?

Binnenkort meer!

Word ook supporter van La League

Mis niets. Laat je mailadres achter en maak kans op kaarten voor het nationale meidenvoetbal event in het Olympisch Stadion!

Je ontvangt 2x per maand een update per mail. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.