La League events in Nederland

In de periode van mei tot en met september 2017 vinden er diverse La League events plaats. Het EK Vrouwenvoetbal 2017, dat van 16 juli t/m 6 augustus in Nederland wordt gehouden, valt hier precies in. Op zaterdag 2 september sluiten we onze events af met een spectaculair meidenvoetbal evenement in het Olympisch Stadion.

Eredivisie Clubs

In mei is La League gestart met een tour langs acht Cruyff Courts in Nederland en zijn de coaches Rocky & Yes-R op zoek gegaan naar de beste meidenteams. Met 10 van de 16 gewonnen wedstrijden voor Yes-R, zint Rocky nu op wraak tijdens het grote finale-evenement op zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion.

Na het grote succes van La League @ Cruyff Courts, organiseert La League de komende periode diverse events in of rond de stadions van de Eredivisie Vrouwen Clubs. Op zes locaties wordt een toernooi gespeeld voor meiden van 10 tot 20 jaar. Ook hier worden de meiden ingedeeld in twee leeftijdscategorieën en worden er 4 vs. 4 wedstrijdjes gespeeld. Per leeftijdscategorie plaatst het winnende team zich voor het finaletoernooi op 2 september in het Olympisch Stadion. Uiteraard zullen er ook een aantal Eredivisie speelsters aanwezig zijn om alle deelnemers te coachen en aan te moedigen. Dus schrijf je snel in en doe mee met La League @ Eredivisie Clubs en wie weet speel jij op 2 september in het Olympisch Stadion!

Let op! De evenementen van La League zijn speciaal voor meiden. Alle meiden tussen 10-20 jaar kunnen meedoen. Je kunt meedoen op meerdere locaties. Tijdens de events wordt er 4 vs. 4 gespeeld, zonder keepers. Keepers kunnen zich uiteraard wel aanmelden om mee te voetballen als veldspeler. Dus, aarzel niet, en schrijf je nu in!

La League is de leukste wereldwijde voetbalcommunity voor meiden en hun fans. Doe mee!

LA LEAGUE
@ Cruyff Courts

8 events - Cruyff Courts Mei/Juni 2017

Ben jij hét talent waar Rocky en Yes-R naar op zoek zijn?

Ik doe mee!

Meer info

LA LEAGUE
@ Eredivisie Clubs

6 events - Eredivisie Clubs Mei/Juni/Juli 2017

Altijd al gedroomd om te spelen in een stadion met de Eredivisie vrouwen?

Ik doe mee!

Meer info

FINALE LA LEAGUE
@ Olympisch Stadion

Olympisch Stadion 2 September 2017

Het allereerste nationale event voor meidenvoetbal met een fantastische allstar match!

Ik ben erbij!

Meer info

Neem je vader en je supporters mee!

Is jouw vader je grootste fan en steunt hij je door dik en dun? Tijdens de events van La League is een speciale rol weggelegd voor de vaders! La League wil de band tussen vaders en dochters versterken. De rol van de moeder is onverminderd belangrijk, maar de rol van de vader is vaak onderbelicht in Nederland en ook in ontwikkelingslanden. Natuurlijk zijn ook al je vrienden en vriendinnen en de rest van je familie welkom om je aan te moedigen!

Word ook supporter van La League

Mis niets. Laat je mailadres achter en maak kans op kaarten voor het nationale meidenvoetbal event in het Olympisch Stadion!

Je ontvangt 2x per maand een update per mail. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.