La League events in Nederland

In de periode van mei tot en met september 2017 vinden er diverse La League events plaats. Het EK Vrouwenvoetbal 2017, dat van 16 juli t/m 6 augustus in Nederland wordt gehouden, valt hier precies in. We sluiten onze events dit jaar af met een spectaculair meidenvoetbal evenement in het Olympisch Stadion.

Rocky vs Yes-R

In mei starten we al met een tour langs diverse Cruyff Courts in Nederland en gaan we op zoek naar het beste meidenteam onder leiding van de coaches Yes-R en Rocky. Op ieder court selecteren zowel Yes-R als Rocky de vier beste meiden per leeftijdscategorie. Het team van Rocky neemt het daarna in de courtfinale op tegen het team van Yes-R. Het winnende team plaatst zich vervolgens voor de grote finale op 2 september in het Olympisch Stadion. Daarnaast selecteren zowel Yes-R als Rocky op ieder court één meisje dat mee mag spelen in de 6 vs. 6 wedstrijd op 2 september. Dus neem vooral een supporter mee die je kan aanbevelen aan onze coaches. Let op! De evenementen van La League zijn speciaal voor meiden. Op de Cruyff Courts en bij de Clubs wordt 4 vs. 4 gespeeld, zonder keepers. Keepers kunnen zich uiteraard wel aanmelden om mee te voetballen als veldspeler.

La League is de leukste wereldwijde voetbalcommunity voor meiden en hun fans. Doe mee!

LA LEAGUE
@ Cruyff Courts

8 events - Cruyff Courts Mei/Juni 2017

Ben jij hét talent waar Rocky en Yes-R naar op zoek zijn?

Ik doe mee!

Meer info

LA LEAGUE
@ Eredivisie Clubs

7 events - Eredivisie Clubs Mei/Juni/Juli 2017

Altijd al gedroomd om te spelen in een stadion met de Eredivsie vrouwen?

Ik doe mee!

Meer info

FINALE LA LEAGUE
@ Olympisch Stadion

Olympisch Stadion 2 September 2017

Het allereerste nationale event voor meidenvoetbal met een fantastische allstar match!

Ik ben erbij!

Meer info

Neem je vader en je supporters mee!

Is jouw vader je grootste fan en steunt hij je door dik en dun? Tijdens de events van La League is een speciale rol weggelegd voor de vaders! La League wil de band tussen vaders en dochters versterken. De rol van de moeder is onverminderd belangrijk, maar de rol van de vader is vaak onderbelicht in Nederland en ook in ontwikkelingslanden. Natuurlijk zijn ook al je vrienden en vriendinnen en de rest van je familie welkom om je aan te moedigen!

Word ook supporter van La League

Mis niets. Laat je mailadres achter en maak kans op kaarten voor het nationale meidenvoetbal event in het Olympisch Stadion!

Je ontvangt 2x per maand een update per mail. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.