Voetballen met de Eredivisie Vrouwen Clubs!

Na het grote succes van La League @ Cruyff Courts en de coaches Rocky & Yes-R de beste meiden voor hun talententeams hebben geselecteerd, organiseert La League de komende periode diverse events in of rond de ‘stadions’ van de Eredivisie Vrouwen Clubs. Op zes locaties wordt een toernooi gespeeld voor meiden van 10 tot 20 jaar. Per leeftijdscategorie plaatst het winnende team zich voor het finaletoernooi op 2 september in het Olympisch Stadion. Uiteraard zullen er ook een aantal Eredivisie speelsters aanwezig zijn om alle deelnemers te coachen en aan te moedigen. Dus schrijf je snel in en doe mee met La League @ Eredivisie Clubs en wie weet speel jij op 2 september in het Olympisch Stadion!

 

Neem je vader mee!

Is jouw vader je grootste fan en steunt hij je door dik en dun? Tijdens de events van La League is een speciale rol weggelegd voor de vaders. La League wil de band tussen vaders en dochters versterken, aangezien de rol van de vader vaak onderbelicht is in Nederland en ook in ontwikkelingslanden. Daarom zal er in de pauzes van La League @ Eredivisie Clubs een heuse vader-dochter wedstrijd worden gespeeld. Dus meiden: zorg dat je vader erbij is en sta samen met je vader in de schijnwerpers! Uiteraard zijn ook al je vrienden en vriendinnen en de rest van je familie welkom om je aan te moedigen!

La League @ Youtube

 

Dit event vindt plaats in:

Eredivisie Club Ajax (VOL)

Olympisch Stadion
Amsterdam

27 mei, zaterdag

12:00 - 16:00

Champion: Ajax Vrouwen

Eredivisie Club Achilles’29 (VOL)

Sportpark De Heikant
Groesbeek

03 juni, zaterdag

12:00 - 16:00

Champion: Achilles'29 Vrouwen

Eredivisie Club SC Heerenveen (VOL)

Udiros
Nieuwehorne

10 juni, zaterdag

12:00 - 16:00

Champion: SC Heerenveen Vrouwen

Eredivisie Club FC Twente (VOL)

ATC’65
Hengelo

25 juni, zondag

12:00 - 16:00

Champion: FC Twente Vrouwen

Eredivisie Club ADO Den Haag (VOL)

V.U.C.
Den Haag

01 juli, zaterdag

12:00 - 16:00

Champion: ADO Den Haag Vrouwen

Eredivisie Club PEC Zwolle (VOL)

Be Quick’28
Zwolle

02 juli, zondag

12:00 - 16:00

Champion: PEC Zwolle Vrouwen

Belangrijk om te weten

Let op! De evenementen van La League zijn speciaal voor meiden. Alle meiden tussen 10-20 jaar kunnen meedoen. Je kunt meedoen op meerdere locaties.

Tijdens de events wordt 4 vs. 4 gespeeld, zonder keepers. Keepers kunnen zich uiteraard wel aanmelden om mee te voetballen als veldspeler. Er wordt gespeeld in een poulesysteem gevolgd door een knock-out fase. En in de pauze worden dus heuse vader-dochter wedstrijdjes gespeeld, dus vergeet je vader niet! Uiteraard is alle aanhang van harte welkom.

Word ook supporter van La League

Mis niets. Laat je mailadres achter en maak kans op kaarten voor het nationale meidenvoetbal event in het Olympisch Stadion!

Je ontvangt 2x per maand een update per mail. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.