Nieuwsberichten

Lees hier de laatste ontwikkelingen voor La League.

18 mei, 2017 Persberichten

Temperatuur stijgt tot tropische hoogte in Heerenveen

In tropische temperaturen was het Cruyff Court in Heerenveen het podium voor de vierde editie van La League @ Cruyff Courts. Bij het aanmelden kregen de ruim 50 aanwezige speelsters een flesje water uitgedeeld en dat was maar goed ook. Terwijl de 30 graden werd aangetikt maakte iedereen zich met een gezamenlijke warming-up klaar voor een fantastische voetbaldag.

Lees meer

16 mei, 2017 Persberichten

Yes-R en Rocky kijken ogen uit op Cruyff Court PEC Zwolle

Onder het genot van een heerlijk zonnetje hebben ruim 50 fanatieke meiden meegedaan aan het derde La League @ Cruyff Courts, ditmaal in Zwolle. Op het Cruyff Court waren Yes-R, Rocky en de speelsters van PEC Zwolle onder de indruk van het niveau en het plezier dat ervan af straalde. ‘Schitterend om alle meiden zo te zien genieten!’

Lees meer

11 mei, 2017 Persberichten

Nijmegen stralend middelpunt van tweede editie

Na de geslaagde kick off in Amsterdam stond woensdag het tweede La League @ Cruyff Courts op het programma in Nijmegen. Ruim 60 enthousiaste meiden lieten onder toeziend oog van hun supporters zien hoe goed zij kunnen voetballen.

Lees meer

06 mei, 2017 La League Events

Coole kick off van de La League @ Cruyff Courts events

Afgelopen woensdagavond was het zover! Het allereerste La League @ Cruyff Courts event werd gespeeld, en hoe! Meer dan 100 meiden tussen de 10 en 20 jaar meldden zich op het Cruyff Court in Amsterdam Oost, waar nog eens net zoveel supporters langs de lijn stonden. (meer…)

Lees meer

27 april, 2017 Verhalen projecten

Het verhaal van alleenstaande tienermoeder Andressa

Andressa (nu 17) was pas vijftien toen ze bij haar vriendje Carlos Antonio introk: “Hij was al 21 jaar oud.  Hij haalde me over om bij hem en zijn ouders te komen wonen. Ik was verliefd en van de ene op de andere dag trok ik bij hem in. Zijn ouders vonden het prima, maar mijn moeder protesteerde hevig., Ik deed waar ik zin in had en ging toch. Pubergedrag denk ik.” (meer…)

Lees meer

24 april, 2017 Verhalen projecten

Ronald en Demi de Boer onder de indruk van voetbalmeiden Brazilië

Ex-profvoetballer Ronald de Boer (46) reist samen met zijn dochter Demi (21) naar de stad Codó in het arme noordoosten van Brazilië. Ze zijn hier voor La League: een initiatief van Plan om in samenwerking met haar partners zoveel mogelijk meisjes in Nederland én ontwikkelingslanden te laten voetballen, met ondersteuning van hun vaders. (meer…)

Lees meer

27 maart, 2017 Persberichten

Plan Nederland lanceert meidenvoetbalinitiatief

Ronald de Boer en dochter Demi geven startsignaal

Lees meer

27 maart, 2017 Verhalen projecten

Voetballen tegen tienerzwangerschappen

Ook al woont de twaalfjarige Thayssa niet meer in hetzelfde huis als haar vader Heloilson, ze ziet haar grote voorbeeld meerdere malen per dag. Heloilson regelde dat zijn enige kind mee kon doen met de voetbaltrainingen van Plan. Elke vrijdagochtend staat hij langs de zijlijn om zijn dochter op het veld aan te moedigen.

Lees meer

27 maart, 2017 La League Events

Rocky vs Yes-R! Girls, show your skills.

Droom jij er ook van om in vol stadion een doelpunt te maken? Dan is dit je kans. Schrijf je in en doe mee!

Lees meer