Nieuwsberichten

Lees hier de laatste ontwikkelingen voor La League.

18 april, 2018 La League Events

La League is los in Amsterdam Noord

La League en de gemeente Amsterdam maken een toer langs de stadsdelen van Amsterdam, waar open trainingen en kwalificatietoernooien worden georganiseerd op weg naar de finales in het Olympisch Stadion. La League en haar ambassadeurs bezoeken ieder stadsdeel en doen verslag van de events.

Lees meer

06 april, 2018 Persberichten

La League @ Amsterdam

La League en gemeente Amsterdam presenteren La League @ Amsterdam.

Lees meer

24 november, 2017 Verhalen projecten

‘Een baby zet je leven op z’n kop!’ – Het verhaal van Maria (16)

Maria raakte ruim een jaar geleden zwanger. Ze woont met haar zoontje Hiago bij haar moeder en drie jongere zusjes in een lemen huisje in de arme wijk Codó Novo. Haar vriend – de vader van Hiago – heeft net een stukje grond gekocht om hun huis te bouwen.

Lees meer

02 september, 2017 La League Events

Olympisch Stadion in het teken van vrouwenvoetbal

Enkele duizenden bezoekers, een paar honderd meiden, BN’ers, oud-internationals en de complete Eredivisie Vrouwen. Het Olympisch Stadion in Amsterdam vormde vandaag – zaterdag 2 september – het toneel voor een groot voetbalfestijn, waarvoor het hele gezin was uitgenodigd: de La League All-Star Match & Girls Finals. Een sfeervolle voetbalmiddag in een historische, zeer toepasselijke entourage.

Lees meer

29 augustus, 2017 Persberichten

Zwiers en Zonen sponsor van wedstrijdbal La League

Zaterdag 2 september a.s. is het Olympisch Stadion het decor van de La League All-Star Match. BN’ers, (oud-)internationals en speelsters uit de Eredivisie Vrouwen verschijnen aan de aftrap. Als de wedstrijdbal rolt op het heilige gras, dan is dat mede te danken aan stoffeerbedrijf Zwiers en Zonen.

Lees meer

29 augustus, 2017 Persberichten

Yes-R en Rocky stomen talenten klaar voor finale Battle

Rapper Yes-R en straatvoetbalster Rocky zijn helemaal klaar voor de finale van La league! Na de zenuwslopende scoutingdagen op de Cruyff Courts zijn de selecties compleet. De twee coaches hebben op acht verschillende Cruyff Courts één talent gekozen die mee mag doen voor de felbegeerde titel. Op zaterdag 2 september vechten de twee helden in het Olympisch Stadion voor de eerste La League Trophy!

Lees meer

28 augustus, 2017 Persberichten

Mister Feyenoord speelt mee in All-Star Match

Roep ‘Mister Feyenoord’ en iedere voetballiefhebber weet dat je het over Ben Wijnstekers hebt. De linksbenige verdediger speelde tussen juni 1976 en september 1988 maar liefst 419 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Hij kwam 36 keer uit voor het Nederlands elftal, daarin was hij een lange periode vaste captain van het team. Wijnstekers staat bekend om zijn trouw aan Feyenoord, hij verzaakte nooit – ook niet in Oranje overigens – en zal dat zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion ook zeker niet doen.

Lees meer

25 augustus, 2017 Persberichten

Bijzondere seizoensopening Eredivisie Vrouwen 2017/2018

In het Amsterdamse Olympisch Stadion kwamen afgelopen donderdag alle clubs uit de Eredivisie Vrouwen voor de laatste keer bijeen om de opening van het voetbalseizoen 2017/2018 voor te bereiden. De officiële aftrap vindt plaats in datzelfde Olympisch Stadion op zaterdag 2 september tijdens de La League All-Star Match & Girls Finals.

Lees meer

24 augustus, 2017 Persberichten

All-Star Match krijgt vorm met vier nieuwe All-Stars

Na de eerste bekendmaking zitten captains Ronald de Boer en Daphne Koster met smart te wachten op de volgende All-Stars die gaan meespelen tijdens de La League All-Star Match. In navolging van Sjaak Swart, Glenn Helder, John Williams en Baas B wordt een volgend viertal gepresenteerd dat op zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion om 15.00 uur aan de aftrap verschijnt.

Lees meer

21 augustus, 2017 Persberichten

La League maakt eerste namen All-Star Teams bekend

Op zaterdag 2 september wordt om 15.00 uur afgetrapt voor de La League All-Star Match. In aanloop naar dit unieke duel worden wekelijks nieuwe namen bekendgemaakt. Captains Ronald de Boer en Daphne Koster krijgen in het Olympisch Stadion versterking van (oud-)internationals, BN’ers en speelsters uit de Eredivisie Vrouwen. De eerste namen zijn inmiddels bekend.

Lees meer