16 mei, 2017 La League Events

Yes-R en Rocky kijken ogen uit op Cruyff Court PEC Zwolle

Onder het genot van een heerlijk zonnetje hebben ruim 50 fanatieke meiden meegedaan aan het derde La League @ Cruyff Courts, ditmaal in Zwolle. Op het Cruyff Court waren Yes-R, Rocky en de speelsters van PEC Zwolle onder de indruk van het niveau en het plezier dat ervan af straalde. ‘Schitterend om alle meiden zo te zien genieten!’

Dat het lekker voetbalweer was, zag je ook aan het aantal supporters. In groten getale waren ouders, vriend(inn)en en andere familieleden afgekomen op het evenement. Onder leiding van opzwepende muziek werden de meiden tijdens de warming-up klaargestoomd. Alle ingredi├źnten waren aanwezig voor een fantastische voetbaldag: goede coaches, enthousiaste supporters en natuurlijk Yes-R, Rocky en de pro’s van PEC Zwolle als scouts.

Met een flink aantal intensieve en sportieve wedstrijden in de benen was het tijd voor de finales! Met een 3-1 voorsprong in de battle werd verwacht dat Yes-R het rustig aan zou doen, maar niets was minder waar. Zijn Onder 15 was met maar liefst 5-2 te sterk voor de meiden van Rocky. Dat werd samen met de meiden gevierd met een mooie vreugdedans!

Rocky staat bekend om haar sterkte mentaliteit en zette haar meiden van Onder 20 op scherp. Lange tijd leek de finale af te steven op een golden goal, maar toen was daar het verlossende schot: 0-1! Wat een ontlading! In de totaalstand neemt Yes-R nu met 4-2 de leiding.

Na de spannende battles maakten Yes-R en Rocky hun sterspeelsters bekend. Bijzonder was de keuze van Yes-R. Hij liet zijn oog vallen op Iris van Dalfsen (foto), die de eerste finale speelde en vervolgens onverwachts moest invallen bij de tweede. En hoe! Iris speelde ontzettend sterk en dus wist Yes-R het zeker: ‘Jij hoort zeker in mijn team thuis!’

Nieuwsgierig naar de foto’s? Neem dan een kijkje op de Facebook pagina van La League!

Terug naar nieuwsoverzicht